TRANSLATE

marți, 14 ianuarie 2014

Multumim Ziarul Douazeci Si Unu pentru ajutor , in problema cainilor comunitari de la adapostul din Viisoara (judetul Cluj) !!!!

" Câinii din adăpostul din Viişoara, susţinut de Asociaţia Trei Fraţi Pătaţi şi Amicii Noştri au nevoie de ajutorul nostru. La momentul actual asociaţiile se află în dificultate în asigurarea hranei zilnice ale celor 200 de câini comunitari aflaţi în adăpost. Hrana lor înseamnă 80 de kg de hrană uscată pe zi!!! Ajutorul vostru poate schimba aceasta situaţie critică!” suna un anunt pe reţeaua de socializare facebook lansat de voluntarii asociaţiei...

Cine sunt, de fapt, aceşti 200 de câini? 

 

Cei 200 de câini sunt câinii pe care nu-i mai vedem noi pe străzi, câinii comunitari care, în alte oraşe, au creeat atâtea probleme şi disconfort cetăţenilor, iar spre binele nostru, al comunităţii din cele două municipii vecine, Turda şi Câmpia Turzii, dar şi al comunelor limitrofe, acest disconfort este redus la minim şi datorită asociaţiilor de voluntari din cele două municipii, una dintre ele fiind Amicii Noştri..."

Articolul este scris de  Sergiu Jucan  si il puteti gasi aici in Ziarul Douzeci Si Unu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu